Over

Iedere blogger wil succesvol worden, en ik wil jou daar graag bij helpen! Hier op Blog Chick geef ik informatie, tips en trics die jou kunnen helpen met het behalen van je doelen. Ik wil je motiveren en inspireren om werk te maken van je blog. Om het onderste uit de kan te halen en ervoor te zorgen dat je trots kunt zijn op je blog. Bloggen kan je veel mooie dingen geven en dat gun ik iedereen. Ook jou!

Let wel dat er geen geheim recept is. Succes is iets persoonlijks en de weg naar succes is dan ook voor iedere blogger anders. Het overgrote deel van jouw succes moet uit jezelf komen. Het vergt discipline en doorzettingsvermogen, en daar kan ik je helaas niet bij helpen. Wat ik wel kan doen is je motiveren en je handvatten aanreiken waardoor het leuker én makkelijker wordt. Maar onthoud wel: als succesvol worden makkelijk was, dan was iedereen het wel.

Over de Chick achter Blog Chick

Goed, nu vraag je je waarschijnlijk af wie deze beloftes doet. Hoi! Mijn naam is Anouk en ik ben al sinds 2005 in de blogosphere te vinden. In al die jaren van bloggen heb ik ongelooflijk veel fouten gemaakt en gefaald. Dat klinkt heel dramatisch, maar eigenlijk is het heel positief. Ik heb onwijs veel van deze fouten geleerd en weet nu als geen ander hoe je fouten kunt voorkomen.

Sinds 2013 mag ik mijzelf ondernemer noemen. Ik heb een super tof kantoor in de binnenstad van Groningen, en ben voornamelijk werkzaam als content marketeer. Dat is trouwens gewoon een fancy woord voor tekstschrijver met marketing doeleinden. Ik schrijf (web)teksten voor verschillende bedrijven en verdien daar mijn geld mee. Hoe cool?!

Daarnaast ben ik student aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb eerst Communicatie- en informatiekunde gestudeerd, maar ben na een jaartje geswitcht naar de studie Informatiekunde. Die studie heb ik inmiddels afgerond, en op dit moment ben ik masterstudent Computercommunicatie. Een toffe master die ik in februari 2018 verwacht af te ronden.

What else? Inmiddels woon ik al bijna vier jaar samen met mijn vriend (en poezen Jip en Nala) in het mooie Groningen. Een stad waar ik verliefd op ben geworden en enorm graag ben. In mijn vrije tijd ben ik het liefst creatief bezig. Zo schilder, tekenen en fotografeer ik graag.

That’s it! Meer weten? Dan kun je me altijd een berichtje sturen via Facebook, Instagram, Twitter of via de mail.